Skip links

Verse traiteurgerechten uit eigen atelier

Bij de ambachtelijke traiteur van Slagerij Van Puyvelde in Antwerpen geniet u van de verse bereidingen van onze koks met vlees van eigen slager. Dagelijks hebben wij twee koks die met de beste zorg en creativiteit lekkers bereiden zodat onze klant enkel nog de gerechten dient op te warmen. Wij werken met dagverse producten die zorgen voor veel diversiteit in onze gerechten.
Lees meer Bezoek een van onze winkels

Verse bereidingen van onze traiteur met vlees van onze eigen slager

Onze gerechten met vis of vlees uit onze eigen slagerij vullen we altijd aan met heerlijk verse groenten en andere etenswaren. Iedere week hebben we onze klanten weer andere heerlijke gerechten te bieden. De dagschotels vanonze traiteur zijn kant-en-klare verse bereidingen die onze slager dagelijks in ons eigen atelier voor onze klanten klaarmaakt. Dit zorgt voor veel gemak omdat het gerecht thuis alleen nog warm hoeft te maken. Combineer de verse bereidingen van onze slager met onze heerlijke salades en u geniet gegarandeerd van een feestmaal!

Een ambachtelijke traiteur dat u veel te bieden heeft

Ons bedrijf uit Antwerpen is een ambachtelijke traiteur, maar heeft u daarnaast nog veel meer te bieden. Zo verwerken we het vlees van onze eigen slager in onze verse bereidingen. Dit doen we bijvoorbeeld met ons kalfsvlees. Toch blijft het hier niet bij. Onze medewerkers hebben veel kennis en bieden u ook een heerlijk ambachtelijke charcuterie aan. Wanneer u onze filialen op Linkeroever en t’ Eilandje bezoekt, vindt u een ruime selectie aan heerlijk bewerkt vlees en kazen.

Kies voor heerlijke maaltijden met het beste vlees

Kortom, wij hebben u veel te bieden als ambachtelijke traiteur en het is een verstandige keuze om onze klant te worden. Wilt u meer over ons bedrijf te weten komen? Bel ons via 03 219 07 30 om één van onze gepassioneerde werknemers te spreken. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u altijd het beste vlees tot u beschikking heeft, kiest u voor ons. Kom dus zeker langs in een van onze filialen.

Kant-en-klaar

Dagelijks vers bereid

Eigen atelier

Bekijk onze dagschotels