Bij onze slagerij selecteren we ambachtelijk vlees op kwaliteit en nemen we alleen genoegen met een goede behandeling van de dieren. Wanneer een dier een goed leven heeft gehad, zien we dit terug in de vleeswaren. Zo weten we zeker dat we onze klanten alleen kwaliteitsvlees bieden in onze dagschotels en andere producten.
Vers vlees kopen in Antwerpen
Ons vers vlees is onze grootste troef en dit kan u dan ook dagelijks vers kopen in de filialen van Slagerij Van Puyvelde in Antwerpen. Wij staan steeds garant voor de lekkerste vleeswaren en het gezondste kwaliteitsvlees uit Antwerpen. Bij ons geen massaproductie, wij wenden ons tot kwekers die met liefde voor hun vak, passie en gedrevenheid hun dieren behandelen. Enkel dan resulteert dit tot een stuk ambachtelijk vlees waar onze klanten tevreden mee zijn.
Allerlei soorten vers vlees kopen
Belgisch witblauw
Bij ons kunt u vers ambachtelijk vlees kopen van onze eigen koeien die gekweekt en gevoederd op een gesloten bedrijf in Kieldrecht. Het kwaliteitsvlees wordt door onszelf twee weken gerijpt tot een lekkere smaak met een zeer malse structuur. De helrode kleur en relatief mager uitzicht verraden een super gezond dier, dat met passie en vakmanschap is behandeld. Van deze dieren hebben wij alle stukken en vleeswaren in voorraad: u vraagt, wij snijden.
Black Angus
Wij bieden u de echte Ierse Black Angus aan! Van donker tot lippenstift rood, de kleur van deze vleeswaren verandert naargelang seizoen en afmesting. Het kwaliteitsvlees heeft een zeer lekkere smaak van hazelnoot met lichte marmering van het ambachtelijk vlees met een heel goed rendement. Het wordt door ons twee weken gerijpt voor het in de verkoop te brengen. Dit geeft nog een extra smaak aan de intentie.
Simmental
Onze Simmental is van Oostenrijkse origine. Deze dieren leven als koningen in de Oostenrijkse Alpen, waar ze zich tegoed doen aan al het lekkers wat de bergvallei te bieden heeft. Dit resulteert in licht tot donkerrood kwaliteitsvlees met heel veel karakter en een mooie marmering. Wij rijpen het ambachtelijk vlees minimaal drie weken zodat de smaak ten volle tot zijn recht komt.
Holstein Ribeye
Deze runderen leggen tijdens hun actieve leven als melkkoe de basis voor hun zeer smakelijk en gemarmerd ambachtelijk vlees. De beste kwaliteit vinden wij bij de minder intensieve melkveehouderij in Oostenrijk. Hier hebben de runderen alle vrijheid en vinden ze een overvloed aan smakelijk gras en kruiden. Dit zorgt voor mooier vetmarmering en de romige, volle botersmaak.
Scottona
Deze jonge Limousin Kalfjes worden zorgvuldig geselecteerd in Centraal-Frankrijk. Opgroeien doen ze in de goede handen van de Italiaanse boeren in de streek rond Verona. Hier ontwikkelen ze hun gebalanceerde zachte smaak en mals kwaliteitsvlees dat zeer fijn van draad is.
Vul ons contactformulier in
Heeft u vragen over de verschillende soorten ambachtelijk vlees en vleeswaren dat u vers in onze slagerijen kunt kopen? Er zijn veel mogelijkheden die we graag aan u vertellen. Vul ons contactformulier in of bel ons naar 03 219 07 30 om meer te weten te komen over de origine en de eigenschappen van ons kwaliteitsvlees. Of kom eens langs in een van onze filialen om alles met eigen zintuigen te ontdekken!