Skip links

Ambachtelijke charcuterie en een rijk assortiment aan kazen kopen

U komt naar Slagerij Van Puyvelde om heerlijke ambachtelijke charcuterie te kopen in Antwerpen. Bijna alle charcuterie wordt bereid in eigen atelier. Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment van diverse kazen. Kortom, de beste ingrediënten voor een heerlijk borrelplankje vindt u in onze filialen.
Lees meer Bezoek een van onze winkels

Diverse ambachtelijke charcuterie kopen

Charcuterie maken is een ambacht waarbij we in onze slagerij verschillende unieke producten opleveren. Door het vlees op een speciale manier te bewerken en bereiden ontstaan er rijke smaken. De ambachtelijke charcuterie die u bij onze versslager kunt kopen bestaat onder andere uit:

  • Gekookte hesp
  • Allerlei soorten paté
  • Kalfs- en leverworst
  • Diverse soorten kip en kalkoen
  • Wit of gerookte producten zoals filet d’anver en filet de sax
  • In het wildseizoen bereiden wij de meest smaakvolle wildpasteien en andere mousses.

Charcuterie is een ambacht!

Hesp

Kalfsworst

Kalkoenwit

Wildpasteien

Een ruim aanbod aan lekkere kazen

Naast het verse vlees dat u bij ons kunt kopen hebben we ook een rijk assortiment van harde en half harde kazen verkrijgbaar in ons filiaal. Dankzij onze leverancier is er wekelijks een vers aanbod. Iedere week selecteert hij een ‘kaas van de week’, deze brengt hij mee van de wereldberoemde kaasmarkt in Parijs of komt van een kleinschalige Belgische producent die met vakmanschap zijn producten weet te fabriceren.

Kom naar onze filialen

Bezoek één van onze twee filialen in Antwerpen om een fijne selectie van onze kazen en ambachtelijke charcuterie te kopen. Heeft u vragen over ons assortiment of de ingrediënten van onze producten? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of ons te bellen naar 03 219 07 30. U vindt ons op ’t Eilandje en op Linkeroever.

Ambachtelijke kazen